Abecedarul veterinar

Nunta cateilor! Eveniment monden?

Pun pariu ca nu stiati ca si cateii se nuntesc? Si ma refer la altfel de nunta, nu la perioada de calduri cand se formeaza adevarate “petreceri” in cartier ci evenimentul de “stare civila”.

Exista in vestita carte a recordurilor o nunta de catei, inregistrata drept cea mai scumpa nunta pentru catei din istorie. A costat 250.000 de dolari!!! “Mirii”, Baby Hope Diamond si Chilli Psternak, au latrat “da” in tinute de minim 6000 de dolari iar locatia a fost un super hotel din New York. Totul s-a intamplat in iulie 2012 si a adunat o multime de vedete si de oameni ce au donat sume considerabile pentru ajutorarea animalutelor in suferinta.

Deci, sub acoperirea perfecta a unui mega-eveniment monden, se ascunde o idee generoasa si nevoia oamenilor de a ajuta animalele in suferinta. Astfel de evenimente atrag atentia asupra modului in care oamenii se comporta cu animalele. Si asa cum mai spuneam, comportamentul fata de animale ascunde o crunta prefigurare a comportamentului fata de oameni. Si sa nu uitam ce spunea Ghandi “Maretia unei natiuni si progresul sau moral pot fi judecate dupa cum isi trateaza animalele”.