fii prieten cu Dr.VET

Despre Dr.VET

Medicina, fie ca este ea a animalelor sau a omului, este o imbinare intre admiratia nesfarsita fata de darul vietii si puterea de a o vindeca sau alina atunci cand sufera. Ea este atat contemplatie cat si lupta, este atat uimire si bucurie cat si durere si frustrare. In foarte multe privinte medicina animalelor este apropiata in caracteristici de medicina pediatrica, asa cum copii sunt nevinovati si nestiutori, sinceri si cu o dragoste inascuta de viata, in acelasi fel sunt si animalele. Medicina este atat stiinta si disciplina cat si emotie nemarginita, este atat o experienta pe deplin explicabila cat si sentimente a caror profunzime este greu de descris. Medicii veterinari sunt chemati ca prin profesionalism si perfectionare continua sa ajute aceste fiinte nevinovate, sa aline durerea lor si a celor de care depind, protejand in acelasi timp sanatatea omului. In acest fel, medicul veterinar, priveste atat catre lumea celor ce nu cuvanta cat si catre lumea noastra, a oamenilor, lumi ce se intrepatrund si se influenteaza reciproc, in modalitati de multe ori ascunse celui neinitiat. Medicina veterinara este aici pentru a raspunde la intrebari, pentru a ajuta si proteja prin actiunile specialistilor sai.

 

   Nascut in anul 1980 in Bucuresti. Absolvent in anul 2005 al Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti. Master in Clinica si Farmacie Veterinara finalizat in anul 2007. Din anul 2012 detinator al titlului de Doctor in Medicina Veterinara cu Teza de Doctorat Endoscopia in chirurgia tubului digestiv la cainele domestic.

Practica clinica veterinara a animalelor mici din anul 2005 iar din anul 2007 coordonator ca Sef de clinica a unei echipe formate din medici si asistenti veterinari. Initiator, organizator si lector pentru primul curs practic de Endoscopie digestiva veterinara la caine din Romania in anul 2010. Din 2008 responsabil cu securitatea radiologica in doua clinici. Cursuri de pregatire continua si schimburi de experienta cu Universitati de profil si Clinici din Marea Britanie, lector pentru intruniri si simpozioane veterinare, lucrari de specialitate publicate in tara si strainatate. Colaborator pe subiecte veterinare pentru presa scrisa, vorbita si televizata.

Membru al Colegiului Medicilor Veterinari din Romania din 2005 si al Royal College of Veterinary Surgeons din 2009.

One Responseso far.

  1. Connie C. Khan says:

    An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>